Zuma

Aqua Pearls Zuma

  • Jul 20th 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 votes, average: 4.50 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Aqua Pearls Zuma

ZUMA.RO – Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca jocul zuma. Dimensiune fisier 0,50 MB.
ZUMA.EN – Please be patient while this zuma game is loading. File size 0,50 MB.

Instructiuni de Joc Zuma delux:

Poate ca o simpla legatura dintre Bubble Popper si Aqua Pearls Zuma nu ar fi de ajuns, adica se joca la mila producatorului, acelasti stil, neplecut in care te ajuta constant, sa treci dintr-o plansa in alta.
O astfel de platforma a jocul zuma de luxe, te face sa intelegi de ce iti place atat de mult jocum zuma flash, de ce nu te poti opri din joaca, si de ce nu exista alt joc care sa te distreze mai tare. Cum reusesc unii sa foloseasca elemente ce te fac sa te simti una cu jocul, de iti face placere nu numai sa joci jocul.zuma ci si sa stai in joc fara sa faci nimic, sa fiu sincer io’ nu stiu.

Dar se pare ca lor le ies aceste detalii de fiecare data, un singur mini aspect grafic poate, cum au desenat bulele sau bilele zuma, ca nici nu stiu cum sa le spun.
Prima plansa este la fel de intelegatoare ca la mai toate jocurile zuma online pe care deja le stim prea bine, dar ceva in stilul lor ar fi ca dupa prima plansa deja intrii in paine, imi inchipui ca pe la a 6 esti la spital ca io n-am trecut de a 2 din cauza timpului.
Stiu sigur ca la celalalt joc produs de ei aparea un bug intre nivele daca apasai de doua ori pe buton sa treci la urmatoarea plansa i-ti incarca jocul de doua ori, stupid.

Un joc necinstit dupa mine, dar creeaza in permanenta posibilitatea imbunatatirii stilului de joc zuma, si exponential cu trecerea nivelelor, dificultatea. Jocul zuma deluxe mosteneste atata dificultate incat dupa cateva planse trebuie sa iei o pauza ca sa mai poti continua, cel putin asa spuneau cativa utilizatori ai sitului nostru.

Descrierea Joc Zuma:

Daca va intrebati daca va soca jocul zuma, nu va mai intrebati.
Ideea de baza a acestor scenarii de joc ramane aceeasi ca si celelalte titluri zuma. Sa opresti siruri de bile sa ajunga in gaura, altfel adios amigos. Asa ca folosind reguli simple de matematica, plasati trei sau mai multe bile in coloane de aceeasi culoare si vor fi eliminate de pe masa de joc. Daca reusesti sa generezi si niste explozii de mai multe grupuri, chiar si de culor diferite primesti punctaj maxim si cateodata se mai si retrage tot sirul de bile zuma.

Designerii jocului merita totusi laude pentru ingenuitatea si abilitatea cu care au executat acest tip de joc zuma. Cu siguranta jocul nu inventeaza roata, dar aseaza suruburi proverbiale introvertie in ansamblul componentelor jocului ce asigura succesul pe piata din ce in ce mai mare, a jocului zuma de luxe.

Se poate oarecum dovedi frustrant la inceput, dar nu, va promitem ca nu dezamageste.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici