Zuma

Honey Trouble Zuma

  • Jul 20th 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 votes, average: 5.00 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Honey Trouble Zuma

ZUMA.RO – Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca jocul zuma. Dimensiune fisier 4,95 MB.

ZUMA.EN – Please be patient while this zuma game is loading. File size 4,95 MB.

Instructiuni de Joc Zuma delux:

Dupa cum v-am obisnuit, reusim sa aducem cele mai noi jocuri zuma la noi pe site. Aceasta ultima lansare de joc este un motiv in plus sa va placa din ce in ce mai mult ZUMA.

Am facut tot posibilul pana acum sa va oferim jocuri zuma de cea mai buna calitate, cele mai noi care apar de internet si sa forma pentru voi cea mai bogata colectie.

Jocul Honey Trouble Zuma, este un exemplu foarte bun ca se pot face doua jocuri similare Zuma Bear si acesta si totusi sa se creeze diferente atat de mari, calitative.

Este un joc ce creeaza dependenta… Unde trebuie sa impiedici albinele sa ajunga la mierea ta pretioasa !

Clasica tasta space te va ajuta sa schimbi culorile ce urmeaza sa fie lansate. Obiectivul jocului fiid sa faci cat mai multe combinatii de culori posibile. Vei primi trei puncte pentru fiecare 3 sau mai multe combinatii de culori realizate prin lasarea bilelor spre altele de minim doua sau mai multe din aceeasi culoare.

In timpul jocului zuma te poti folosi de o gramada de power up-uri, incearca totusi sa tintesti si literele din ecran. Un tip bun ar fi sa folosesti tasta space atunci cand nu ai o culoare pe care sa o asortezi la un grup de alte 2 bile. Succes ! Nu trebuie decat sa dai click in directia in care vrei sa plece bilele.
Descrierea Joc Zuma:

Exista cam patru tipuri de bile, si tot patru tipuri de bonusuri care apar din cand in cand pe bile, si care pot fi culese, prin explozia bilelor de pe langa acestea. Partea cu cea mai mare satifactie este explozia, care rade de pee plansa cam toate bilele din acea zona. Exista de asemenea si un bonus, progres incetinit, care le impiedica sa se tarasca spre gaura de final pentru un timp limitat totusi, si o reversie de directie a traseului de avansare te poate ajuta de asemenea.

Lansarea intr-o directie mai buna, este data de acea raza, care apare tot ca bonus, sau poti lansa temporar mult mai multe bile ca de obicei. Toate aceste bonusuri sunt foarte utile in timpul jocului, si trebuiesc colectate oricand acest lucru este posibil.

Mai tarziu in joc, poate deveni orice numai posibil nu, sa termini, fara sa te folosesti de aceste bonusuri, exact asta a fost si ideea producatorului jocului. Un alt mijloc strategic de joc este sa observi ce bila urmeaza sa apara si sa o schimbi cu o alta care te poate ajuta mai mult, sa formezi grupuri de culori, acest lucru nu e de prea mare ajutor daca ambele bile sunt de aceeasi culoare, normal nu ?

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici