Zuma

9 Dragons

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...

ZUMA 9 Dragons

Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca jocuri logice. Dimensiune fisier 1,53 MB.

Instructiuni Jocuri Logice:

O dulce amintire de prin ‘95 cand toate jocurile erau influentate de catre Mortal Kombat si cand producatorii de jocuri erau invidiosi pe succesul celor de la Aklaim, 9 Dragons, acest joc similar zuma este perfect mulat pe denumirea lui si pe impactul vizual pe care il poate avea asupra jucatorilor sai.

Cauta sa nu te inviti mai departe de limitarile jocului, cauta doar sa te distrezi putin cu actiunea rapida zuma prezenta in acest joc, pentru ca este doar similar cu zuma nu este si platforma de joc autentica care te tine ore intregi in fata calculatorului.

Descrierea Jocuri Logice:

Este acel joc zuma care te distreaza cateva minute intr-un mediu extrem de familiar iubitorilor acestui gen de joc. Grafica si sunetele maresc impactul cu Mortal Kombat si chiar sunt reproduse pe alocuri cateva sunete de lupta din jocul original.

Distractie maxima iti urez !WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici