Zuma

Aqua Bubble Zuma

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 votes, average: 3.00 out of 5)
    Loading ... Loading ...

ZUMA.RO – Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca jocul zuma. Dimensiune fisier 0,32 MB.
ZUMA.EN – Please be patient while this zuma game is loading. File size 0,32 MB.

Instructiuni de Joc Cu Bile:

Nu este deloc diferit de jocuri logice cu bile cu care probabil deja v-ati obisnuit la noi pe site, dar pot sa spun ca vine cu multe elemente noi si interesante mai ales la capitolul efecte. Ca sa imi dau seama mai bine de ce se intampla in joc probabil ar trebui sa joc mai mult dar dupa cum stiti nu am prea mult timp la dispozitie.
Destul de agresiv totusi pentru un joc atat de simplu, si cand bilele ajung la apa, sau ce-o fi aia, parca nu am vazut acelasi efect intr-un joc cu bile, care sa iti mai dea o sansa, si inca o sansa, si inca o sansa, parca se potrivesc si toate culorile de care ai nevoie pentru a putea trece la urmatoarele nivele.

Ca si game play se aseamana destul de mult cu joc bile Circolo si joc cu bile Circolo 2, adica pe acelasi principiu de eliminare a bilelor zuma, ca asa m-am obisnuit sa le spun, sa elimini circhinele care le tine si ai eliminat o adunatura de bile odata cu asta.

Foarte prietenos, deosebit de placut de jucat, nu prea creeaza el dependenta pe care au vrut-o producatorii si parca nici nu ai juca macar periodic, decat daca dai accidental peste el. Greseala principala nu mai tine de imagine sau marketing ci mai degraba de agresivitate, cred ca initial l-au creeat agresiv pentru ca asa cereau studiile de specialitate, urmand la teste sa isi dea seama de greseala si apoi mai tarziu sa insereze un algoritm care sa te ajute la maxim sa nu pierzi, numai ca nu se intampla asa. Adica tot jocul te rupe, te suprasolicita si la sfarsit se opresc bilele, iti da culorile de care ai nevoie si multi alti factori care te fac sa te simti in acel moment total inutul, asa ca mai bine iesi.

Descrierea Joc Cu Bile:

Am vazut multe jocuri cu bile gratis, dar acesta vrea sa arate ca Luxor si sa miroasa ca Zuma, atunci sa fie ce vrea el, in orice caz un stil complet diferit de jocuri bile lines gratuit.
Nimic surprinzator aici, desi: Aqua Bubble Zuma, preia initiativa in jocuri cu bile in sensul initiativei grafice si a elementelor ce conduc spre un concept al culorilor simple dar aprinse, spre o lume a efectelor sonore marine si spre o placere a jocului nemaiantalnita in jocuri cu bile.
Poate nu am reusit eu sa pargurg perfect jocul, ma refer la scor si eficienta dar m-am bucurat de fiecare secunda din el, mai ales de faptul ca pot sa ma folosesc de pereti pentru a plasa mai bine bulele.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici