Zuma

Beetle Bomp Zuma

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 votes, average: 4.33 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Beetle Bomp Zuma

ZUMA.RO – Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca jocul zuma. Dimensiune fisier 0,77 MB.
ZUMA.EN – Please be patient while this zuma game is loading. File size 0,77 MB.


Instructiuni de Joc Zuma delux:

Bettle Bomp Zuma este calatoria de la oras la tara in timp ce ai de aface cu fluturi, albine, gargarite si tot felul de alte insecte. Animate cu umor desenele spun povestea lui Lyle electricianul si Martina experta in insecte, in timp ce incearca sa rezolve un mister in lumea insectelor inainte sa se lase seara. Este o adevarata aventura pe care o recomand iubitorilor de jocuri gratuite zuma de luxe, numai jocuri flash de calitate, bineanteles.

Unul dintre cele mai bune jocuri gratuite zuma de luxe, este atat de intelegator incat, in momentul in care pleaca sirul clasic zuma de luxe on line iar tu lansezi frenetic gargaritele colorate in sir ele se duc automat in grupul din care face parte, chiar am facut eu un mic experiment, cred ca in plansa 3 sau 4 am tras la nimereala in stil automat si am terminat nivelul in cateva secunde de la actiunea asta.

Descrierea Joc Zuma:

Gargaritele experimentale, au fugit din laboratorul lor secret, si e treaba ta sa le elimini, asortand grupuri de minim trei pe aceeasi culoare, si sa le prinzi scanteile sa eviti o infestare.
Nu pot sa spun ca nu m-am lasat impresionat de elementele grafice ale acestui free games zuma deluxe. Mai ales ca doar prin asta iese in evidenta, in rest pastreaza genetica clasicului joc zuma de luxe online.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici