Zuma

Bejeweled

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 votes, average: 2.33 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca bejeweled. Dimensiune fisier 0,22 MB.


Instructiuni de Joc Bejeweled:

Sa zicem ca mai ai 15 minute de pauza, fie ca e o mica pauza de masa, sau pana intri la scoala, sau astepti pe cineva sau pur si simplu ai ceva timp liber, parca nu este suficient timp pentru a te delecta la un mic bejeweled.

Ce face bejeweled distractiv este natura sa ce inhiba dependenta printre jucatorii sai. Doar premiza a atinge trei sau mai multe bile din aceeasi culoare intr-o coloana ( pe verticala sau orizontala ), de indata ce asortezi seturile vor aparea altele vor veni prin partea de sus a ecranului.

Sa plimbi niste cristale bejeweled de colo pana colo pe ecran poate nu suna prea interesant, dar credeti-ma, este unul dintre jocurile care creeaza cea mai mare dependenta dintre aceste jocuri bejeweled din cate stiu eu. Nu trebuie decat sa faci schimb de locuri cu cristale ce le poti asorta dupa culoare.

In acest joc bejeweled, exista doua moduri de joc: contra timp si normal. Normal este acel mod, unde jucatorii sai incearca sa potriveasca cat mai multe cristale bejeweled, pana nu vor mai exista variante de a efectua mutari. Aici se incheie jocul in acest mod ( normal ). Apoi, exista un timer in partea de jos a ecranului, si obiectivul tau ar fi sa incerci sa sortezi dupa culoare cat mai multe cristale bejeweled cu putinta in cat mai putin timp, si sa impiedici timerul sa explodeze, trebuie sa faci chiar si mai multe formatii dintr-o data, si mai primesti si cate un bonus. Trebuie sa iti mentii mintea alerta si sa incerci sa potrivesti toate cristalele altfel se termina jocul imediat.

Descrierea Joc Bejeweled:

Culorile folosite in acest joc bejeweled, sunt simpliste si isi fac treaba de minune, daca joci doar online trebuie sa incarce cam in 30 de sec. Muzica din timpul jocului are ceva sunete tehno prin ea, incearca sa mergi in ritm cu ea.

Poti cataloga acest joc ca facand parte dintr-o suita excelenta de jocuri logice, cu toate astea nu necesita cine stie ce materie cenusie, dar totusi ar avea nevoie de putina strategie de alegere a formatiilor ce au sa fie eliminate, pentru a nu bloca plansa.

In anumite momente ai putea sa urmaresti mai mult partea de sus a ecranului, si sa te asiguri ca tot ce misca acolo poate fi si eliminat. Mai poti de asemenea in bejeweled sa incerci sa realizezi eliminari in lant pentru a primi cat mai multe puncte. Este reprezentat in principal de o reala placere de joc, din cauza naturii sale care creeaza dependinta.

Pornesti usurel, si pe masura ce acumulezi puncte se va ridica si gradul de dificultate. Cea mai grea parte, cel putin dupa mine, este sa lasi jocul deoparte, cand ai ceva timp liber nu vei mai vrea sa faci altceva. Este chiar o varianta excelenta pentru cineva care doreste sa ia o mica pauza, din plictiseala romaneasca si din vremurile noastre.

Asa ca daca aveti ceva timp la dispozitie va recomand cu caldura sa incercati acest minunat bejeweled.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici