Zuma

Blackbeard’s Assault

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...

Blackbeard’s Assault

Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca jocuri cu zuma. Dimensiune fisier 4,96 MB.

Instructiuni Jocuri Zuma:

Simplul obiectiv al jocului zace in spatele complexitatii ale variatiilor, aici; acesta este un joc care isi va pastra partea interesanta datorita complexitatii lui. Bilele de tun seruiesc, urca si se ridica in jurul lor si de-a lungul plansei, prin intortocheli pline de imaginatie pe decursul traseului.

Desigul fiecarui nivel in acest joc zuma este special conceput pentru gameri, si poti char sa tragi prin golouri de bile in sirul din spatele acestuia, si prin schimbarea tunului poti oricand sa tintesti exact grupul pe care il doresti ca fiind ochit.

Unele planse au cate doi de X, insemnand ca trebuie sa aperi dublu teritoriului in acelasi timp. Exista cateva power-ups care te vor ajuta sa elimini zecile de bile dintr-o singura miscare in jumatate de timp, cea mai tare arma este gandirea rapida si miscarea alerta a cursorului asa ca nu stati prea mult pe ganduri in acest joc, daca vreti sa supravietuiti.

Descrierea Jocuri cu Zuma:

Ador micile imbunatatiri ale jocului. Pe masura ce avansezi in joc, scenele taiate:  Sarpele,  Ninja ofera o pauza luminata de la nivelele clasice de joc zuma. O voce pirateasca tipa “Savvy!” (in stilul Johnny Depp) si “Avast!” cand vei elimina un numar substantial de bile de tun.

Meniul de alegere, ce se afla pe ecran are mici capate de scheleti si sunt chiar si ele un fel de harta de pirat. Muzica parca furata din filmul Lord of the Rings, imi place de asemenea, dar eventual as fi preferat propriul fundal muzical.

Jocul zuma despre care discutam ofera o optiune de a rula propria muzica in timp ce razbuni moartea tatalui sau.


WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici