Zuma

Bonbon Foliz

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...

Bonbon Foliz

ZUMA.RO – Te rugam sa ai rabdare cat timp┬áse incarca┬ájocul zuma deluxe. Dimensiune fisier 1,98 MB.

ZUMA.EN – Please be patient while this zuma deluxe game is loading. File size 1,98 MB.

Instructiuni Zuma Deluxe:

Extrem de captivanta grafica, executata cu precizie chirurgicala, este prima componenta a jocului ce sare in ochii jucatorului, apoi un alt element placut privirii este asocierea cu jocul zuma Honey Trouble, ce a furat fiecaruia cateva ore din timpul rezervat relaxarii.

La un click distanta se alfa unul dintre jocurile similare zuma ce vor captiva multa piata din acest segment. Inainte ca orice sa mai fie spus despre acest joc, trebuie sa ne cerem scuze pentru ca inca nu avem varianta in engleza a acestui joc, nu trebuie decat sa apasati pe COMMENCER si apoi sa introduceti numele de utilizator dorit.

Descrierea Luxor:

O versiune poate perfecta a acestui minunat joc zuma, ce a reusit sa imbine toate calitatile unei platforme clasice, adorata de utilizatorii sai.

Nu este un joc de care sa nu te plictisesti, dar cu siguranta este extrem de placut prin grafica, miscarile armonioase ale pieselor si game play excelent.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici