Zuma

Bubble Pooper Zuma

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...

Bubble Pooper Zuma

ZUMA.RO – Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca acest jocuri cu bile. Dimensiune fisier 0,15 MB.

ZUMA.EN – Please be patient while this ball game is loading. File size 0,15 MB.

Instructiuni de Joc Zuma delux:

150 de KB de joc cu bile extraordinar, face fiecare kb, si cred ca in orice moment al zilei as putea sa ma relaxez cu ajutorul lui. Este incredibil de bine realizat cu o grija pentru detalii extraordinara, si iese in evidenta cu usurinta cu care te lasa sa joci si cu simplitate din toate puntele de vedete, grafica, gameplay sunete, muzica, excelent.

De data aceasta incercarea lor de a folosi doar tastele in schimbul clasicului mouse pe care il vei intalni in oricare dintre aceste jocuri cu bile, da roade, pe mine unu nici nu ma incurca si nici nu ma lasa moale.

Descrierea Joc Zuma:

Eu nu cred ca am mai intalnit vreodata vreun joc dintre toate aceste jocuri cu bile de pe siteul nostru cu jocuri ZUMA, care sa inteleaga unde vrei tu sa plasezi acea bila colorata, parca nici cu mana nu voi reusi vreodata sa o plasez atat de bine oricat de mult as incerca.

Cum un singur joc bile poate sa faca de rusine o intreaga flota de jocuri cu bile gratis nu cred ca voi intelege vreodata, si mai mult prin simplitate si game play de cea mai buna calitate, se vede ca nu a fost facut de un amator si ca a fost testat si retestat pentru a se asigura ca totul merge conform planului.

Eu cred ca am sa ma intorc frecvent la aceste jocuri logice cu bile pentru ca mi-a lasat o impresie buna.WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici