Zuma

Butterfly Escape

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 votes, average: 4.33 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Butterfly Escape

Conditia principala pentru a juca acest minunat joc similar cu zuma, este sa il accesati folosind Internet Explorer 5+ si sa instalati un upgrade Actixe X, Mombo Jumbo special creeat pentru acest joc, spyware si adware free.

Va rugam sa intelegeti ca acest joc zuma deluxe este gazduit pe un alt server si ca jocul zuma se va deschide intr-o alta fereastra. Nu uitati sa inchideti acea fereastra dupa ce terminati de jucat aceste jocuri zuma pentru a nu afecta calitatea viitoarelor angajari in jocuri zuma

Play Game

Play Game

Instructiuni Zuma:

Actiune puzzle gen zuma, in care trebuie sa descoperi adevarata si fascinanta lume a salvarii fluturelui. Te invita sa iti testezi reflexele cu un dragon plin de viata pe nume Buka. Buka ar trebui sa salveze fluturii si sa recastige Regatul Luminii. Taskul tau este sa tintesti, tragi si sa distrugi bile miscatoare inainte ca ele sa ajunga la Caverna Intunericului. Prinde si opgradeurile din timpul jocului si castiga o viata extra.

Te poti distra in trei moduri de joc: Normal, Legendar si Turnament. Modul turnament necesita o conexiune la internet; iti va permite sa te intreci pe scor cu oponenti din toata lumea zuma minunata. Lasa tot universul sa-si cunoasca eroul !
Descrierea Zuma Online:

Butterfly Escape este un joc rapid, orientat catre impacare cu uimitoare elemente grafice, efecte sonore diverse si muzica placuta. Cat despre grafica, este cu adevarat superba, backgrounduri in culori frumoase si pline de viata.

Buka si alte insecte sunt foarte bine executate. Buka danseaza pentru divertismentul tau, asa ca nu te vei plictisi in acest joc.  O alta caracteristica de neuitat a acestui joc zuma este cartea cu fluturi, unde poti vedea flutirii salvati si sa citesti o mica descriere despre specia sa.

Din pacate optiunile din joc sunt limitate la adjustarile de muzica, efecte sonore si modul ecranului. Toate ca toate dar Butterfly Escape este o varianta extrem de avansata intre cele care imita clasicul zuma dar pastreaza elementele aurii ale faimosului stil de joc zuma.

Joaca-l impreuna cu toata familia !


WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici