Zuma

Candy Shot Zuma

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 votes, average: 3.00 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Candy Shot Zuma

ZUMA.RO – Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca aceste jocuri cu bile. Dimensiune fisier 0,53 MB.
ZUMA.EN – Please be patient while this ball game is loading. File size 0,53 MB.

Instructiuni de Joc Zuma delux:

E chiar extrem de placut si reuseste sa foloseasca platforma clasica ce o folosesc multe jocuri similare zuma, dar totusi reuseste sa iasa in evidenta prin multitudinea de elemente noi in game play ul cu care deja v-am obisnuit pe situl nostru cu jocuri ZUMA.

Acest joc cu bile este probabil unul dintre cele mai speciale jocuri cu bile din cate am intalnit eu, totusi, fara doar si poate nu reuseste sa exceleze la vreun capitol poate doar la multitudinea de planse si nivele de dificultate tinand cont ca se joaca diferit fata de celelalte jocuri cu bile pe care le-am intalnit eu.

Descrierea Joc Zuma:

Folosind o noua platforma pentru jocuri cu bile, Candy Shot Zuma nu face decat sa integreze cat mai placut folosind o combinatie perfecte de cele patru elemente de care tin eu cont: game play, grafica, efecte sonore si efecte artistice.

Cine credea ca dupa WRAX Zuma mai poate cineva sa lanseze aceleasi joc si sa aiba un impact mult mai mare si sa fie si deosebit de usor de jucat. Poate ca daca acele siruri ar sosi putin dar doar putin mai rar ar face acest tip de jocuri cu bile mult mai fancy.


WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici