Zuma

Circlo 2 Zuma

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...

Circlo 2 Zuma

ZUMA.RO – Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca jocul zuma. Dimensiune fisier 1,58 MB.

ZUMA.EN – Please be patient while this zuma game is loading. File size 1,58 MB.


Instructiuni de Joc Zuma delux:

Daca m-as referi la grafica, s-au daca mi-as spune parerea din momentul in care am vazut acest joc, poate nu s-ar mai juca nimeni, in momentul de fata. Iar acum de departe spun ca nu este un joc zuma adevarat dar cu siguranta este unul dintre cele mai frumoase/interesante jocuril cu bile pe care le-am vazut, in ciuda graficii care sperie probabil potentialii vizitatori.

Am fost surprins de acest joc cu bile in sensul ca game play ul acestui joc minunat, este un deliciu ce face parte dintr-o mare categorie de jocuri cu bile gratis. In primele planse mai ales, am fost extaziat de placerea cu care jucam acest joculet flash, si modul in care trebuie sa trimiti bilele spre miezul sferei detinatoare.

Muzica din timpul jocului, este la locul ei, nici nu surprinde dar nici nu exceleaza, dar poate daca nu era ne deranja, asa ca mai bine e asa decat deloc…. sunt nervos pentru ca mi-am adus aminte de grafica, care ma lasa masca, groaznica, un astfel de joc, ma refer la game play ul jocului, trebuia sa fie in primele pozitii din topuri de jocuri cu bile.

Descrierea Joc Zuma:

Foloseste clasica platforma de joc zuma, adica trebuie sa grupezi cate trei bile pe o culoare pentru a dispersa formatia, nu stiu sigur ca mie nu m-i s-a intamplat, dar cred ca bilele nu trebuie sa depaseasca conturul sferei ce le gazduieste, altfel pierzi.

In timp ce ma bucuram eu de acest joc bile, am descoperit ca nu trebuie neaparat sa grupezi bilele pe culoare, sau ba da, dar nu in sensul sa elimini sute de bile folosind aceast strategie, ci mai degraba trebuie sa formezi ciorchini cu baza foarte subtire de 2 bile din aceeasi culoare si apoi sa le dispersezi lansand la baza o bila pentru a forma o suita pe culoarea corespunzatoare si a rupe ciorchinele ce il formezi sau se formeaza.

De asemenea, o gramada de surprize stau la baza acestui joc cu bile, de data aceasta si neplacute. Pe marginea sferei stau unul sau doua lansatoare de astfel de surprize care te impiedica sa iti formezi in liniste grupurile de culori. Oricum ca si game play, excelent il voi cota pentru ca primele planse le-am terminat in 2-3 secunde pe fiecare, mai tarziu, intr-adevar se cam complica lucrurile.
Oricum e o placere pentru un adevarat gamer !!

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici