Zuma

Cog Factory Zuma

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...

Cog Factory Zuma

ZUMA.RO – Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca aceste jocuri cu bile. Dimensiune fisier 0,60 MB.

ZUMA.EN – Please be patient while this ball game is loading. File size 0,60 MB.

Instructiuni de Jocuri cu Bile:

Daca cineva m-ar intreba cum trebuie sa arate jocul perfect pentru mine, cam asta ar fi Cog Factory, o reprezentatie perfecta a acestor jocuri cu bile.

Prea multe nu trebuie sa faci, totusi… folosind sagetile stanga si dreapta, rotesti rampa de lansare, si cu space le tirmiti in sloturi. O chestie de mare folos este acel indicator de presiune din mijlocul ecranului din aceste jocuri cu bile, care indica timpul care il mai ai la dispozitie inainte sa laseze automat.

Descrierea Jocuri cu Bile:

Fabrica de zimti, a facut restructurare, lasand doar un singur munctior eficient la carma liniei de productie :) . Acesta trebuie sa inteleaga cum functioneaza aceste jocuri cu bile si sa sorteze toate rotile zimtate folosite de utilaje.

Obiectivul jocului este sa grupezi rotile zimtate de aceeasi culoare in spirale. De indata ce trei sau mai multe roti sunt adiacente una de cealalta, se vor conecta si le vor trimite masinilor si utilajelor din spate.

Numarul de lansari se va mari pe masura ce progresezi in joc si utilajul va fi complet construit. Trebuie sa te gandesti de 1000 de ori inainte sa trimiti rotite in spirale, desi ai un timp limiat la dispozitie, inainte ca acest roti din rampa de lansare sa fie ejectate, de aceea aceste jocuri cu bile in contratimp au tendinta sa-si castige mai usor fidelitatea utilizatorilor sai datorita provocarii constante.

Cauta gramada de bonusuri si upgradeuri ce te vor ajuta sa treci cu peste provorarile acestor jocuri cu bile, exact cand ai nevoie mai mare de ele.


WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici