Zuma

Danny Phantom Ghost Frenzy

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 votes, average: 5.00 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Danny Phantom Ghost Frenzy

Va rugam sa intelegeti ca acest joc zuma deluxe este gazduit pe un alt server si ca jocul zuma se va deschide intr-o alta fereastra. Nu uitati sa inchideti acea fereastra dupa ce terminati de jucat aceste jocuri cu zuma pentru a nu afecta calitatea viitoarelor angajari in jocuri similare zuma.

Play Game

Play Game

Instructiuni Zuma:

Un joc in care tu si copii tai se vor distra impreuna. Ajuta-l pe Danny Phantom sa il opreasca pe Vlad Plasmius, inamicul sau, si planul malefic al acestuia. Opreste invazia cu tot arsenalul de vanatoare de fantome !

Din pacate in acest joc zuma ai avea nevoie de un super calculator pentru a te bucura de un mini joc zuma facut in flash, asa ca producatorii de jocuri sa faca jocuri si creeatorii de personaje din desene animate sa se lase de meserie si sa faca doar ce stiu mai bineā€¦ desene animate.

Descrierea Zuma:

Ideea eliminarii unor fantome este fantastica mai ales ca este destul de usor de jucat si de inteles extrem de repede. Poate ca nu orice iubitor de jocuri se astepta ca jocul sa fie inteles din primele 10 secunde dar majoritatea acest lucru il vor, de asta va pot asigura.

O unda de culoare si o raza de energie elimina grupurile de fantome ce marsaluiesc pentru a mai castiga ceva teren in speranta crunta ca vor triumfa, nu-l lasa pe Danny atunci cand are mai mare nevoie de tine.WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici