Zuma

Dino Blitz

  • Jul 22nd 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 votes, average: 2.50 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Dino Blitz

Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca jocuri logice. Dimensiune fisier 0,22 MB.

Instructiuni Jocuri Logice:

Cred ca daca ar fi sa ma gandesc la unul dintre acele jocuri logice care nu te mai lasa sa joci alt joc similar zuma, el ar fi Dino Blitz, si modul in care resueste el sa te captiveze, eu am zis ca stau o plansa si cred ca am jucat 10, si ghiciti ce, as mai fi jucat daca nu aveam ceva treaba de facut.

O realizare fantastica la capotolul prietenie, nu numai ca depaseste de departe alte jocuri logice pe care le-am vazut eu, dar si elementele grafice si efectele sonore si artistice sunt deosebite.

Descrierea Jocuri Logice:

E o poveste foarte interesant a unui mic dinozaur ce are la dispozitie cateva oua, asta e un pic cam sadic, pentru deslusi misterele caramizilor. Nu vei trece usor decat de primele planse cand jocul te lasa sa te obisnuiesti cu game playul prietenos, ce mai tarziu te va pune la reale incercari.

Cred ca cel mai bine ar fi, sa-l incercati, eu va pot garanta nu este unul dintre acele jocuri logice pe care sa le regreti, merita fiecare secunda petrecuta alaturi de micul dinozaur.WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici