Zuma

Dynomite Zuma

 • Jul 21st 2009
 • Un comentariu
 • respond
 • trackback
 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (9 votes, average: 3.78 out of 5)
  Loading ... Loading ...

Dynomite Zuma

Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca jocuri cu bile. Dimensiune fisier 2,27 MB.


Instructiuni Jocuri cu Bile:

Un joc zuma deluxe extraordinar, trebuie sa incerci sa formezi gurpuri de trei sau mai multe bile zuma, si ele vor exploda. Cand ouale explodeaza vei primi bonusuri, care te ajuta sa tragi mai bine, iar daca reusesti sa grupezi mai multe de trei dintr-o lovitura sau mai bine chiar, sa obtii explozii in lant, cele care mai raman dispar si ele. Jocul zuma se termina in bine atunci cand reusesti sa elimini toate bilele din ecran si in rau, cand bilele ajung in partea de jos a ecranului.

Descrierea Jocuri cu Bile:

Aceste jocuri zuma sunt formate pe platforme construite din mai multe jocuri zuma, in special acesta care prezinta grafica buna si o varietate mare de sunete captivante. Poti sa creezi propriul puzzle. Incearca sa obtii cat mai mai multe puncte cu putinta. Dynomite zuma este destul de captivant si pentru ca necesita decizii rapide si aduce o data cu acest challenge si o gramada mare de amuzament in familie.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , ,

Parerile utilizatorilor despre acest joc:

Un comentariu
 1. iulia says:

  frumusel

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici