Zuma

Gold Strike Zuma

  • Jul 22nd 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (7 votes, average: 4.14 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Gold Strike Zuma

ZUMA.RO – Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca acest joc logic. Dimensiune fisier 0,09 MB.

ZUMA.EN – Please be patient while this zuma game is loading. File size 0,09 MB.

Instructiuni pentru Jocuri Logice:

Si am incalecat pe o sa si uite asa au putut niste oameni destepti sa faca dintr-un joc extrem de mic si nevinovat, un joc logic extrem de placut de jucat.

Eu am incercat sa invat cum se joaca, si am trecut cu placere de vreo 5 planse, dar… destul de greu totusi. Am folosit in prima faza cate doua coloane pentru a incerca sa asortez cat mai multe cuburi logice dintr-o lovitura, astfel incat sa raman cu cat mai putine sa nu ma aglomerez si sa se termine plansa.

Desi este putin cam greu de jucat, nu cred ca ar putea sa existe totusi persoane care sa nu se descurce cat de cat. Adica nu trebuie decat sa arunci cu un ciocan in cuburi si sa formezi grupuri de minim 2 din aceeasi culoare.

Descrierea Joc Logic:

Grafica bunicica pentru ce se putea scoate din acest joc logic, sunetele sunt in ton cu jocul, cred ca ar fi mers totusi o linie muzicala alerta, pentru ca parca la un moment dat asteptand coloanele sa apara, ai tendinta de a te plictisi.

Mergand pe niste criterii influentate de resurse, totusi nu are decat 10 KB, as recomanda utilizatorilor sitului nostru cu jocuri ZUMA sa il joace, macar pentru cateva minute, sa incerce sa-l inteleaga si sa se bucure de cateva momente in aceste jocuri logice.

Sigur, se puteau adauga si niste nivele de dificultate Easy, Medium, Hard ca parca acel algoritm care trimite bilele spre plansa de joc logic nu sunt prea inspirate de programatorii jocului si chiar la un moment dat ma gandeam ca l-au facut sa nu fie terminat :) . Trebuie sa-l joci destul de mult ca sa te obisnuiesti cu stilul in care trebuie sa elimini cuburile logice.

E, destula vorbaraie, la treaba, haideti sa gasim impreuna aurul din mine.


WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici