Zuma

Kazooball

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...

Zuma Kazooball

Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca jocuri logice. Dimensiune fisier 0,09 MB.

Instructiuni Jocuri Zuma:

Daca ar exista 1000 de variante ale acestui joc zuma, parca tot nu m-as plictisi de ele, pentru ca este oarecum imposibil ca acestea sa fie identice, chiar si acest minunat joc mic zuma are parca un farmec aparte, o miscare fina a sirului de bile si grafica destul de multumitoare pentru un mini joc zuma de pe siteul nostru.

Descrierea Jocuri cu Zuma:

Exista o singura regula, sa formezi grupuri de aceeasi culoare in numar de 3+ pentru a elimina bilele din sir si pentru a putea avansa la plansa urmatoare.

Ofera o experienta unica zuma, este cel mai simplu dar si placut joc zuma din cate am vazut pana acum, este fin ca un coniac de 10 ani sau un otonel de prin 95 de pe dealurile romanesti.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici