Zuma

Liong: The Dragon Dance

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 votes, average: 4.00 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Liong: The Dragon Dance

Va rugam sa intelegeti ca acest joc zuma deluxe este gazduit pe un alt server si ca jocul zuma se va deschide intr-o alta fereastra.

Functioneza folosind orice browser dintre cele standard. Nu uitati sa inchideti acea fereastra dupa ce terminati de jucat aceste jocuri cu zuma pentru a nu afecta calitatea viitoarelor angajari in jocuri similare zuma.

Play Game

Play Game

Instructiuni Zuma:

Poate ca un Mahjong cu un twist de puzzle ar fi ajuns sa iti placa aceste jocuri similare zuma ! Magia jocului Liong a fost furata iar tu trebuie sa salvezi ziua. Foloseste cunostintele dobandite pentru a asocia grupuri de lei pentru a ii elimina inainte ca ei sa ajunga la poarta !

Genul de miscare din acest joc zuma isi va gasi cu siguranta fani multi destul de rapid, mai ales datorita combinarii cele doua tipuri de jocuri faimoase deja pe net, zuma si mahjong.

Descrierea Zuma:

In timpul aventurii tale, vei vizita sute de locatii unice si sa colectezi un asortiment de masti frumoase, premii fantastice si noroace norocoase. Cele doua tipuri de jocuri multimea de nivele, grafica frumoasa si dragoni chinezesti dansatori, Liong este un joc puzzle mahjong ca nici un alt joc zuma.

Jocuri similare zuma am mai vazut si am sa mai vad, dar in nici un caz nu o sa mai existe jocuri care sa reuseasca sa imbine elementele grafice fantastice cu game play minunat de placut si sunete captivante.


WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici