Zuma

Luxor 2

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 votes, average: 3.00 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Zuma Luxor 2

Conditia principala pentru a juca acest minunat joc luxor, este sa il accesati folosind Internet Explorer 5+ si sa instalati un upgrade Actixe X, Mombo Jumbo special creeat pentru acest joc, spyware si adware free.

Va rugam sa intelegeti ca acest joc zuma deluxe este gazduit pe un alt server si ca jocul zuma se va deschide intr-o alta fereastra. Nu uitati sa inchideti acea fereastra dupa ce terminati de jucat aceste jocuri zuma pentru a nu afecta calitatea viitoarelor angajari in jocuri zuma

Play Game

Play Game

Instructiuni Luxor:

Aceste jocuri luxor sunt jocuri normale si apoi exista jocul Luxor, un titlu asa de popular ca parca concureaza cu zuma la titlu, inspirante si dependente servers literlalmente interesele producatorilor de jocuri si definesc generatii dupa generatii ca jucatori profesionisti. Cazul de fata: cu 40 de milioane + de downloaduri si vandut la peste 500.000 de copii doar anul trecut, este clar ca aceasta tema egipteana a participat la succesul lui Luxor.

Fiecare plansa consista dintr-o supmptoasa cadere 3D in spate. Lanturi de bile colorate se onduleaza pe traseul stabilit din ce in ce mai aproape de piramide care, daca vor fi atinse pierzi un numar limitat de vieti. Daca ramai fara vieti si progresul tau ajunge la un sfarsit subit fa si tu ce crezi ca este natural admis in acest joc, inchide-l si deschide-l dupa 5 minute :) .

Esti in controlul unui crab de lansare in partea de jos a ecranului folosind mouseul, spulbera totul in calea ta !

Descrierea Luxor:

Potrivit pentru rafale de 15 minute sau pauze extinse de jocuri luxor, foimosul joc exceleaza primar prin designul nivelelor extrem de captivant si prin uimitoarele efecte sonore. Picaturile de ploaie si micile sclipiri aurii participa de asemenea la placerea cu care vei juca frenetic acest joc cu sfere zuma si cu miscari fizice pe langa calculator in timp ce joci. Perspectivele arata excelent, bilele zuma se apropie si se indeparteaza in mod repetat pe si pe langa ecran. Tintirea este foarte importanta in acest joc, chiar si in modul uzual.

Luxor 2 merge pe un pricipiu simplu, daca nu este stricat nu-l repara, iar mie imi convine de minune acest lucru.  Chiar si cu super miscari ale figurativele grafice din jocul zuma si miscarile ale obiecteor polisate aurii din plansa vor incerca sa-ti fure atentia de la sirul de bile zuma ce inainteaza usor spre piramide.

Mai mult decat Luxor este acesta din urma Luxor 2 o reala placere si incantare pentru iubitorii de jocuri zuma !


WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici