Zuma

Luxor Amun Rising

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...

Luxor Amun Rising

Conditia principala pentru a juca acest minunat joc luxor, este sa il accesati folosind Internet Explorer 5+ si sa instalati un upgrade Actixe X, Mombo Jumbo special creeat pentru acest joc, spyware si adware free.

Va rugam sa intelegeti ca acest joc zuma deluxe este gazduit pe un alt server si ca jocul zuma se va deschide intr-o alta fereastra. Nu uitati sa inchideti acea fereastra dupa ce terminati de jucat aceste jocuri zuma pentru a nu afecta calitatea viitoarelor angajari in jocuri zuma

Play Game

Play Game

Instructiuni Luxor:

Luxor Amun Rising este mai mult un add on decat un joc diferit fata de versiunea de mare succes a jocului similar zuma. Mecanica jocului luxor de pe siteul nostru este destul de asemenatoare cu versiunea initial lansata de aceeasi companie producatoare de jocuri luxor.

Singura adaugare la structura din spatele graficii sunt puterile scorpionului. Asa ca daca reusesti sa prinzi scorpionul te va conduce de-a lungul traseului si va elimina toate sferele de culoare specifica lui. Nucleul este similar clasicului joc luxor, trebuie sa creezi grupe de minim trei bile de aceeasi culoare pentru a le elimina din lant.

Daca cel putin o bila din lantul miscator ajunge la templu, distractia se termina, si plansa trebuie inceputa de la capat.

Descrierea Luxor:

Luxor Amun Rising ofera o multime de amplasari noi ale traseului pe care merg bilele luxor insotie de cel mai bun desing de pe piata din momentul in care a fost lansat. Fantastica echipa de productie adauga cu succes si o gama de elemente audiovizuale extrem de placute, si bine polishate pentru deliciul devoratorilor de jocuri luxor.


WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici