Zuma

Luxor King

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 votes, average: 3.67 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Zuma Luxor King

Conditia principala pentru a juca acest minunat joc luxor, este sa il accesati folosind Internet Explorer 5+ si sa instalati un upgrade Actixe X, Mombo Jumbo special creeat pentru acest joc, spyware si adware free.

Va rugam sa intelegeti ca acest joc zuma deluxe este gazduit pe un alt server si ca jocul zuma se va deschide intr-o alta fereastra. Nu uitati sa inchideti acea fereastra dupa ce terminati de jucat aceste jocuri cu luxor pentru a nu afecta calitatea viitoarelor angajari in jocuri luxor.

Play Game

Play Game

Instructiuni Luxor:

In principiu Luxor King merge pe acelasi principiu, o tema cu motive egiptene, parca o combinatie intre Zuma si Arkanoid, parca un hibrid intre acestea ce a fost creeat pentru jucatorii doritori de mai multa actiune.

Stilul clasic de joc luxor cu impuscarea de bile colorate in alte grupuri folosind codul culorilor inainte ca acestea sa ajunga la piramida. In orice caz, in situatia in care adori aceste jocuri luxor, trebuie sa te antrenezi puternic pentru a putea manui platforma de lansare din partea de jos a ecranului, la fel ca si in Arkanoid, si toata actiunea ce se petrece deasupra ta.

Descrierea Luxor:

Cu toate ca Luxor este un joc distractiv cu niste frumoase piramide si hieroglife, miscarea turetei pastreaza tintirea de la a fi un joc intuitiv precum zuma, si nu prea atrage modificari semnificative la varianta originala.

Daca ai facut Zuma de la un capat la altul, Luxor King prezinta un mod similar de lupta cu bile colorate ce marsaluiesc spre sfarsitul plansei de joc… cu toate astea eu as paria pe Luxor pentru ca sunt putini jucatori care au trecut prin el si nu au ramasi atrasi de stilul de joc luxor incredibil, fata de o broasca de piatra de care parca ne-am cam plictisit :) ).

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici