Zuma

March Zuma

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...

March Zuma

ZUMA.RO – Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca acest joc zuma deluxe. Dimensiune fisier 1,12 MB.

ZUMA.EN – Please be patient while this zuma deluxe game is loading. File size 1,12 MB.

Instructiuni de Joc Zuma DELUXE:

Intr-acest zuma deluxe, vom gasi cea mai simpla tentativa de copirere a clasicei platforme zuma deluxe, cu care deja v-ati obisnuit, ramane sa incercati si sa va convingeti si voi.

Despre joc pot spune ca imi place mai ales elementele grafice pixelate, parca de prin anii ‘80, muzica placuta si efecte sonore medii dar potrivite perfect cu tipologia jocului.

Un element foarte placut in orice zuma deluxe pe care l-am vazut, este, ca vei putea cu usurinta sa vezi ce culoare urmeaza dupa cea pe care o lansezi, e asfel de jocuri zuma deluxe vor apropia mai mult utilizatorii sai pentru ca in nivelele mai dificile acest mic avantaj te ajuta sa castigi timp pretios.

Aceste jocuri zuma deluxe nu sunt prea diferite unul de celalalt, in sensul ca vei folosi mouseul pentru a tinti zona sau locul exact unde vrei sa trimiti acest omulet si click-ul pentru a face asta.

Descrierea Joc Zuma DELUXE:

Ca si game play este standard zuma deluxe, in sensul ca trebuie sa formezi grupuri de oameni zuma de minim trei pe aceeasi culoare.

Jocul incepe in forta, dar este foarte prietenos si te lasa cateva planse sa te adaptezi, chiar daca inca de la inceputul jocului zuma deluxe, acesti omuleti vor ajunge aproape de finele strazii pe care se deplaseaza.

Nu pot spune totusi ca nu as fi vrut ca acei mini omuleti sau ce caractere or fi, sa se deplaseze mai repede, sau sa fie ceva mai bine integrati intr-un astfel de zuma deluxe ce ar fi putut sa mareasca putin gradul artistic al elementelor grafice, si cred ca ar fi fost perfect.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici