Zuma

Math Lines

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 votes, average: 2.00 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Zuma Math Lines

Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca jocuri similare zuma. Dimensiune fisier 0,14 MB.

Instructiuni Jocuri Zuma:

Sa nu te asptepti sa sii intelegi ce joci, sau de ce atunci cand formezi grupuri de aceeasi culoare acestea nu dispar de pe plansa si ca bilele colorate zuma vor continua sa apara, parca spre disperarea ta. Nu este chiar cel mai explicativ joc similar zuma din cate am vazut eu, dar nu pot sa fiu nici suparat pe cineva ca nu a pus o mare placuta cu explicatii in prima pagina.

In timpul jocului apar stelute si monede ce vor trebui impuscate pentru a cumula puncte.

Descrierea Jocuri cu Zuma:

Math Lines te forteaza oarecum sa grupezi bilele zuma dupa propriile reguli, trebuie sa tintesti bile care impreuna cu cea care urmeaza sa o lansezi sa adune 10, chiar daca se vor elimina si cele de pe langa acestea, daca sunt de tip asemanator.

Este o varianta noua si interesanta a acestui joc similar zuma, cam tot ce puteai astepta de la un joc flash gen zuma de mici dimensiuni si parca cu buget de criza economica, in orice caz, este mai degraba placut decat urat asa ca tot raul spre bine.


WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici