Zuma

Pengapop

Pengapop

Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca aceste jocuri zuma. Dimensiune fisier 3,23 MB.Instructiuni Jocuri Zuma:

Miscari noi in generatia jocuri similare zuma, pentru ca de cand a aparut Pengapop lumea nu se mai satura, defapt nici tu nu te vei satura de actiunea noua a bilelor, de aceasta minunata provocare.

Desi este mai mult un joc pentru baieti Pengapop poate fi jucat de oricine, oricand, mai ales ca elementele grafice si sunetele alerte ale jocului te tin intr-un ritm alert, nu vei putea nici macar sa sorbi o cafea in timp ce joci Pengapop.

Descrierea Jocuri cu Zuma:

In Pengapop vei avea parte de o experienta zuma nebuna, un joc nebun unde il vei controla pe Frank, liderul platonului pinguinilor in cautarile lor de comori gustoase. Trebuie sa iti spulberi calea printre bile colorate in cautarea de comori gustoase. Pereti de bile, cel mai des lucru pe care ai sa il vezi din momentul in care incepi jocul.

Trebuie sa iti croiesti o cale printre peretii de bile pentru a ajunge la bunatati si monede pierdute din comori.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , ,

Parerile utilizatorilor despre acest joc:

Un comentariu
  1. florina says:

    super tare jocul

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici