Zuma

Pirate Poppers

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 votes, average: 4.50 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Pirate Poppers

Nu trebuie sa uiti sa instalezi Zylom Game installer program ce o sa apara automat cand accesezi pentru prima oara jocul zuma, acest program trebuie instalat o singura data si nu ocupa resursele calculatorului dvs.

Va rugam sa intelegeti ca acest joc zuma deluxe este gazduit pe un alt server si ca jocul zuma se va deschide intr-o alta fereastra. Nu uitati sa inchideti acea fereastra dupa ce terminati de jucat aceste jocuri zuma pentru a nu afecta calitatea viitoarelor angajari in jocuri zuma.

Play Game

Play Game

Instructiuni Zuma Deluxe:

Intr-un fel minunat, piratii au avut o petrecere si au pictat toate bilele tunurilor in culori vii. Apoi, aliniatile si lasatile sa cada usor pe o sina ferata in timp ce trageti in ele cu un tun mare. Ei nu e chiar adevarata poveste a jocului dar poti incerca sa-ti imaginezi ce se poate intampla in sens logic… si cam asta a fost mica introducere facuta cat de bine am putut eu sa realizez acest lucru pentru tine :)

Simplu dar provocant, am simtit cateodata, metaforic vorbind, punctul unei sabii in spate si ca merg pe trambulina. In timp ce bilele marsaluiesc inspre depozitul de pudra, cauti frenetic o solutie, dar din cand in cand norocul chiar nu este cu tine.

Descrierea Zuma Deluxe:

Doua moduri aditionale de joc incluzand Arcade si Puzzle. Modul Arcade este similar cu Aventura, dar exista un numar limitat de vieti. Modul Puzzle este mai distractiv in felul lui. Desi un timer numara cat timp petreci pe o plansa, bilele raman la locul lor pana te hotarasti sa tragi. Acest exercitiu pentru creier ramane pana elimini toate bilele din plansa cu munitie nelimitata.

Bilele trebuiesc lansate in ordine, asa ca trebuie sa planifici fiecare mutare.

Fiecare nivel isi prezinta gratios provocarile, in timp ce echipa de productie a urmarit instaurarea executiei ca pedeapsa capitala.

Muzica este intensa si creste in intensitate pe masura ce va creste si dificultatea jocului iar sunetele bilelor lovindu-se si explodand. In final cate un ras de pirat se mai aude din fundal. Pirate Poppers are propriile chitibusuri, unghiuri si curbe si cu siguranta eu m-am distrat jucand acest minunat joc similar zuma.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici