Zuma

Ribiba

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 votes, average: 2.00 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Ribiba

Nu trebuie sa uiti sa instalezi Zylom Game installer program ce o sa apara automat cand accesezi pentru prima oara jocul zuma, acest program trebuie instalat o singura data si nu ocupa resursele calculatorului dvs.

Va rugam sa intelegeti ca acest joc zuma deluxe este gazduit pe un alt server si ca jocul zuma se va deschide intr-o alta fereastra. Nu uitati sa inchideti acea fereastra dupa ce terminati de jucat aceste jocuri zuma pentru a nu afecta calitatea viitoarelor angajari in jocuri zuma.

Play Game

Play Game

Instructiuni Zuma Deluxe:

Ribiba Deluxe iti va incanta inima cu raze calde de soare si flori frumos colorate. In acest minunat joc zuma poti folosi o mica raza de soare pe masura ce zilele devin mai scurte si mai reci.

Micul bonus ar fi ca vantul mai face combinatii ale curcubeului din cand in cand din modul incepator in expert si invers. Alege modul puzzle pentru o mica variatie; se poate ca acest mod din urma sa fie destul de real !

Descrierea Zuma Deluxe:

Ei…. acest nou joc de la zylom este un exceptional match3 cu o super polishare grafica.

Trebuie sa respecti clasica platforma zuma si sa faci asocieri de minim 3 bile de aceeasi culoare pentru a ajuta soarele sa rasara printre multimea de flori.

Raza calda de soare te va bucura pana in zilele reci de iarna.WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici