Zuma

Sparkle Zuma

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...

Sparkle Zuma

Va rugam sa intelegeti ca acest joc zuma deluxe este gazduit pe un alt server si ca jocul zuma se va deschide intr-o alta fereastra. Nu uitati sa inchideti acea fereastra dupa ce terminati de jucat aceste jocuri zuma pentru a nu afecta calitatea viitoarelor angajari in jocuri zuma

Play Game

Play Game

Instructiuni Zuma Deluxe:

Cu Sparkle adaugi putina stralucire colectiei tale de jocuri zuma ! Valabil pentru toti fanii zuma ! Pentru toti aceia care sunt dependenti de aruncarea bilelor colorate ! Iubitori ai seriei de jocuri luxor !

Iata ca a aparut un nou titlu, din categoria preferata de multi oameni, zuma. Acest joc va va oferi toata distractia pe care o asteptati de la zuma si toata dexteritatea pe care ti-o da Marble Popper, si mult mai mult ! Sparkle Zuma ofera toate caracteristicile mostenite de la zuma, pe care tu le joci cu placere.

Povestea jocului este oarecum trista, as spune chiar tragica. Intunericul cade peste Crowberry Woods, si nici o raza de soare nu poate fi vazuta aici. Dar exista un mod de a aduce lumina in tara, pornind de la o mica scanteie.

I-ti vei croi drumul prin aceasta regiune, cucerind pamanturi, si vei aduce lumina locuitorilor sai, inlaturand raul din acele zone. Pentru asta vei avea un rampa de lasare a bilelor zuma, sa te ajute sa-i distrugi. Game play-ul este normal, trebuie sa impusti, creeand grupuri de trei sau mai multe bile colorate, care vor fi distruse usor usor pentru a-ti atinge scopul.

De indata ce vei distruge toti inamicii din linia serpuita nivelul va trece. Ca de obicei, poti sa schimbi culoarea pe care o lansezi pentru a eficientiza lupta accerba cu fortele raului, numai ca in acest joc zuma schimbi bilele cu ajutorul click dreapta al mouseului.

Ce distinge acest joc zuma de alte jocuri zuma de acelasi tip, este numarul mare de power-ups, exista cam 13 in aceasta versiune a jocului zuma, trebuiesc totusi invatate toate aceste bonusuri. Inceputul jocului este destul de confuz, dar mai tarziu in joc, te vei obisnui destul de usor cu acesta.

Este interesant faptul ca in aceste jocuri zuma, upgradeurile nu apar in linia obiectelor care trebuiesc distruse ci langa ele iar tu trebuie sa le impusti pe fiecare in parte. Cateodata se poate dovedi destul de dezamagitor, pentru ca nu este usor de nimerit tot timpul, dar te vei obisnui destul de repede.

Descrierea Zuma Deluxe:

Dupa cateva nivele vei castiga si o viata in plus si o amuleta care iti da ceva beneficii mai tarziu in joc, de exemplu, sa faci rampa de lansare de doua ori mai rapida. Daca in aceste jocuri zuma vei castiga mai multe amulete vei putea alege pe care sa o porti.

Exista de asemenea mai multe alegeri pe care le vei face in aceste jocuri zuma. De exemplu, harta nu este liniara, si din cand in cand vei ajunge la un anume punct vei putea alege sa mergi la pasul urmator.

Posibilitatea de a progreasa rapid in acest joc zuma exista si mai ales se va reflecta in pagina de impliniri si pagina de trofee, unde utilizatorii zuma verifica pozitia lor pe care o ocupa in clasament.

Sparkle este jocul zuma care merita timpul tau, incearca-l chiar acum !

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici