Zuma

Star Wars

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...

Star Wars

ZUMA.RO – Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca jocul zuma deluxe. Dimensiune fisier 0,98 MB.

ZUMA.EN – Please be patient while this zuma deluxe game is loading. File size 0,98 MB


Instructiuni de Joc Zuma Deluxe:

Garantat, aceste elemente grafice generate de computer sunt static simple introduse intr-o platforma de joce extraordinar de prietenoasa, integrand clasicele elemente ale acestor jocuri zuma. Folosirea graficii simple parca oarecum din plastic, si efecte sonore parca luate din Super Nintendo.

Desi fonturile acestui joc zuma sunt in caratere de neanteles, chinezesti sau in orice caz asiatice, jocul promite sa se imprieteneasca repede cu utilizatorii sai, acest nou caracter zuma, face usor usor cuceriri printre cei care vor sa-l joace.

Oricum dintre mutitudinea de jocuri zuma deluxe pe care le-am vazut acesta parca straluceste prin simplitate, prin multitudinea de nivele si prin fantastica optiune de a-ti putea construi singur plasa de joc, destul de dificil totusi pentru ca totul e in chineza.

Acest mini martian ca nu prea stiu ce caracter este, promite sa trimita toate bilele spre grupurile de aceeasi culoare pentru a le elimina si a elibera galaxia de aceste bilute neprietenoase.
Descrierea Joc Zuma Deluxe:

Daca nu te-ai prins deja de acest joc zuma, si nu ai prins inca varietatea acestor jocuri zuma, Penga este un start bun pentru a te initia in aceasta minunata lume.

In afara de cateva mici efecte speciale Penga nu promite introducerea in noua lumea a jocuri zuma, de inalta fidelitate dar oricum designerii si-au facut treaba foarte bine, au inteles scopul acestui joc si au trasferat cat mai mult din calitatea acestor jocuri zuma spre utilizatorii sai cu viteza lumii.

Se comporta binisor, numai ca nu prea reusesc eu sa plasez acele bile exact unde imi doresc dar asta si poate pentru ca incerc sa grabesc lucrurile, in orice caz, jucand am descoperit un bonus care trimite mai intai o raza de ghidare pentru a te asigura ca lucrurile merg perfect si ca locatia bilei pe care o doresti este si cea in care ajunge.

In orice caz, pentru cei care nu stiu de acest tip de joc zuma, este cazul si chiar jocul zuma perfect pentru a se initia..

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici