Zuma

Svetlograd Zuma

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (5 votes, average: 4.00 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Svetlograd Zuma

ZUMA.RO – Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca zuma deluxe. Dimensiune fisier 4,27 MB.
ZUMA.EN – Please be patient while this zuma deluxe game is loading. File size 4,27 MB.

Instructiuni de Joc Zuma Deluxe:

Intr-o amintire placuta a copilariei, ne aducem aminte de obiectele ascunse din fiecare joc pe care il intalneam si pe care il gaseam extraordinar. Gasca de la grupul dezvoltator de jocuri Enkord cu siguranta isi face treaba bine inca o data canalizand toata energia, resursele si experienta lor vasta in creeatia jocuri zuma deluxe in producerea Svetlograd – care, de departe cade intr-o cadegorie a succesului, si devasteaza limitele inferioare setate de alte jocuri similare zuma.

Cu atat mai putin, arata si favorizeaza cantitate peste calitate, cea din urma lasand o urma a soliditatii, daca nu o deschidere catre o noua era a acestor jocuri zuma. Conform scurtei introduceri a povestii, tu detii un oras de unde isi deriva si jocul numele. Pentru un timp lucrurile au stat bine aici si plutea peste tot prosperitatea. Apoi au venit aceste personaje zuma melfice impii, care invadeaza orasul, fura bogatiile si ataca stabilitatea si lumina fericirii ce stuna in acest mic minunat orasel.

Intra in noul tun construit, si intr-o aventura care te vede recucerind comorile pierdute, in timp ce aperi zidurile asezamantului de incursiuni viitoare. Daca sunetul din setup v-i se pare cunoscut, asta pentru ca asa sunt foarte multe elemente in aceste jocuri zuma.

In principal jocul zuma are o pagina de start este clar standard conform conventiei dintre aceste jocuri zuma de cea mai buna calitate, desi adauga inteligent suport pentru a distruge inprejurimile, care afecteaza posibilitatea de a tinti sirul de inamici ce se scurge spre portile orasului pe care trebuie sa il aperi.
Descrierea Joc Zuma Deluxe:

Misiunea ta in aceste jocuri zuma deluxe, folosind o rampa de lansare in forma unui arc localizat in diferite puncte ale plansei, trebuie sa pazesti casa de taraitoarele siruri de inamici si monstrii. Ca un mic tip sa reusesti asta, incearca sa tintesti trei sau mai multe creaturi zuma adicente.

Evident ca producatorii s-au gandit sa adauge in aceste jocuri zuma si alte elemente noi, si incitante in game play ul acestui joc zuma, adica pe masura ce vei avansa in nivele isi va face aparitia un mic shop de unde poti cumpara tot felul de boost-uri de care sa te folosesti in timpul jocului, si pot si cumparate cu monede pe care le colectezi in timpul acestui joc zuma, fie colectand din dinstrugerea creaturilor, fie din distrugerea obiectelor de pe plansa, copaci pietre, etc.

Si, bineanteles, ca poti descoperi si multe multe alte suprize ascunse pe fiecare dintre aceste planse, dar nu numai ca sunt folositoare dar natura acestora ca si grad de satisfactie a necesitatii clientului este incredibila, adica Svetlograd Zuma este chiar unul dintre cele mai dependente jocuri zuma din cate am vazut pana acum.

Cu alte cuvinte te vei bucura de o aventura, te va provoca constant, te va solicita si poate te va enerva, dar cu toate astea l-au construit asa bine incat i-ti va face placere sa petreci timp liber jucandu-l.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici