Zuma

Swashbucks

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...

Zuma Swashbucks

Conditia principala pentru a juca acest minunat joc zuma, este sa il accesati folosind Internet Explorer 5+ si sa instalati un upgrade Actixe X, Mombo Jumbo special creeat pentru acest joc, spyware si adware free.

Va rugam sa intelegeti ca acest joc zuma deluxe este gazduit pe un alt server si ca jocul zuma se va deschide intr-o alta fereastra. Nu uitati sa inchideti acea fereastra dupa ce terminati de jucat aceste jocuri cu zuma pentru a nu afecta calitatea viitoarelor angajari in jocuri zuma.

Play Game

Play Game

Instructiuni Zuma:

Ahoy catre toti piratii ! Vizeaza Swashbucks. Este un joc zuma tematic cu pirati, un joc puzzle zuma online oferit de cei de la pogo.com, nu trebuie decat sa iti faci un cont total gratuit pentru a te bucura de acest joc.

Obiectivul tau este sa cumulezi cat mai multe monezi pentru a ridica steagul Jolly Roger. Tinteste si trage in monezi ! dar nu le lasa sa ajunga in vartej sau vei pierde o barca !

Descrierea Zuma:

Te va surprinde cu acele noi elemente intr-aceste jocuri similare zuma, si anume in loc de faimoasele bile, vei avea parte de de monezi de diferite unitati 10,50 si 100, iar tu trebuie sa formezi grupuri de minim 5 monezi de 10, 2 de 50 si alte 2 de 100.

Jocul ar putea fi usor imbunatatit cu grafica putin mai bine slefuita, viteza variabila monedelor si incarcare mai placuta a ecranului de prezentare. In rest, merita pe deplin jucat, va urez distractie placuta.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici