Zuma

Sweetopia

 • Jul 21st 2009
 • Un comentariu
 • respond
 • trackback
 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 votes, average: 5.00 out of 5)
  Loading ... Loading ...

Sweetopia

Nu trebuie sa uiti sa instalezi Zylom Game installer program ce o sa apara automat cand accesezi pentru prima oara jocul zuma, acest program trebuie instalat o singura data si nu ocupa resursele calculatorului dvs.

Va rugam sa intelegeti ca acest joc zuma deluxe este gazduit pe un alt server si ca jocul zuma se va deschide intr-o alta fereastra. Nu uitati sa inchideti acea fereastra dupa ce terminati de jucat aceste jocuri zuma pentru a nu afecta calitatea viitoarelor angajari in jocuri zuma.

Play Game

Play Game

Instructiuni Zuma Deluxe:

Sweetopia este o intrare de la Playfirst in forta in piata de jocuri zuma. In acest gen de jocuri, jucatorul trage cu bile in lanturi de culori diferite pentru a realiza grupuri de minim 3 de aceeasi culoare in incercarea de a le elimina.

Povestea Sweetopia este minimala, avand de a face cu salvarea fabricii de bomboane de la dulciuri de podium, dar acest lucru nu este chiar relevant pentru joc. Jocul similar zuma cladeste pe platforma clasica zuma o varietate de miscari si animatii ce creeaza o experienta deosebit de placuta.

In particular, aceste 2 lanturi de dulciuri se misca unul inspre celalalt in loc sa se miste in directii opuse, iar jucatoarul poate sa opteze cu care dintre tunuri doreste sa traga in sir, aceaste doua elemente noi in acest gen de joc similar zuma creeaza o experienta inedita pentru jucatorii sai.

Descrierea Zuma Deluxe:

In plus fata de versiunile precedente, utilizatorul poate marca puncte in diferite moduri, incluzand lovituri ricosate, si exista 14 tipuri de dulciuri in joc. Dificultatea nivelelor se ridica graduat, oferind posibilitatea utilizatorilor cel putin cateva planse sa se adapteze stilului de joc si sa invete toate optiunile de marire a fortelor inainte ca el sa devine greu de jucat.

Jocul poate fi exploatat fie in modul Story sau Arcade, in plus scorurile mari sunt marcare pe net. Grafica de calitate si sunetul ce urmeaza fiecare miscare din joc contribuie la realizarea unui joc placut in lumea zuma Sweetopia.

Verdict – un joc zuma bine polisat, o noua generatie de jocuri similare zuma cu suficiente optiuni sa-ti ofere garantia placerii de a te distra gratuit pe unul dintre jocurile de pe www.zuma.8i.ro

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , ,

Parerile utilizatorilor despre acest joc:

Un comentariu
 1. ady says:

  e frumos jocul :P

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici