Zuma

The Quest

 • Jul 21st 2009
 • Un comentariu
 • respond
 • trackback
 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 votes, average: 2.00 out of 5)
  Loading ... Loading ...

The Quest

ZUMA.RO – Te rugam sa ai rabdare cat timp┬áse incarca┬ájocul zuma deluxe. Dimensiune fisier 4,87 MB.

ZUMA.EN – Please be patient while this zuma deluxe game is loading. File size 4,87 MB.

Instructiuni Zuma Deluxe:

Excelent joc zuma delux pentru o echipa de productie cu buget minim si cu experienta zuma mai mica decat aproape deloc :) . Exact genul meu de joc, care nu te lasa sa te odihnesti lanseaza grupe de bile interminabile si se preface ca intelege ce vrei tu sa faci.

A trebuit sa treaca cam 15 minute pana sa imi dau seama ca nu e jocul de vina pentru precizia cu care lansez eu bilele zuma si este mai degraba o chestiune de miscarea mouseului dupa lansarea bilei zuma delux. Nu pot sa spun ca este o optiune dupa care sunt innebunit, sunt mai degraba un jucator energic caruia ii place sa lanseze bila dupa bila decat cel care asteapta sa aterizeze bila anterioara si apoi sa lanseze o alta.

Descrierea Luxor:

Fara standarde pre mari, este un joc extrem de placut de captivant si daca lasam miscarea mouseului si schimbarea de directie a bilei, si grafica gen MS DOS pe o rezolutie ingrijoratoare.

Ideea jocului este bine pusa in practica, cred ca producatorii si-au atins toate obiectivele stabilite, numai ca au fost setate prost, nu pe placul utilizatorilor, adica cel putin nu selectiv ci in masa. In orice caz o placere zuma de care am vrea sa avem parte saptamanal, sau cel putin lunar, din cateva sute de producatori de jocuri X 1 joc zuma delux pe luna :)

asocieri de bile placuta !


WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , , ,

Parerile utilizatorilor despre acest joc:

Un comentariu
 1. gina says:

  suparata sunt cand nu pot juca zuma

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici