Zuma

Tiger Maze

Tiger Maze

Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca jocuri similare zuma. Dimensiune fisier 1,05 MB.

Instructiuni Jocuri cu Zuma:

Muzica din acest minunat joc zuma este placuta si are o linie melodica ce parca se potriveste perfect cu tema jocului si ritmul de lansare a animalelor in sirul din cortul circului.

Aceasta noua aventura este interesanta datorita liniei zuma din circ, si pentru cum se desfasoara, desi mai exista alte trei variante aproape identice ale acestui joc, ramane printre favoritele mele.

Descrierea Jocuri Zuma:

Clasica miscare de potrivire a unor grupe de bile de minim 3 pentru aceeasi culoare, ce se pastreaza si in aceasta varianta de joc similar zuma este obligatoriu sa stii sa joci zuma cu ochii inchisi pentru ca actiunea se petrece extrem de rapid iar plansa va colcai destul de repede de bile inamice.

Tiger Maze are grafica decenta si prietenoasa, parca nu inteleg pe deplin volumul mare de bile ce curg spre gaura negra a pansei, loc in care, daca se ajunge, se termina imediat jocul.WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , , , , ,

Parerile utilizatorilor despre acest joc:

Un comentariu
  1. Brother Lo says:

    Asta e ok jocul, seamna mai mult cu Zuma Deluxe ala clasic, in plus merge parca mai incet, am timp si eu sa nimeresc bilele :) )

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici