Zuma

Tropix Puffer Zuma

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...

Tropix Puffer Zuma

Va rugam sa intelegeti ca acest joc zuma deluxe este gazduit pe un alt server si ca jocul zuma se va deschide intr-o alta fereastra. Nu uitati sa inchideti acea fereastra dupa ce terminati de jucat aceste jocuri zuma pentru a nu afecta calitatea viitoarelor angajari in jocuri zuma

Play Game

Play Game

Instructiuni Zuma Deluxe:

Mergand pe aceeasi idee ca toate acest jocuri zuma pe care le cunoastem, Tropix Puffer, nu face decat sa ofere aceeasi clasica platforma zuma deluxe, dar cu un principal element nou, vederea 3D a plansei de joc, si datorita acestei caracteristici, Tropix Puffer apare undeva in topul 3 al preferatelor mele.

Pe langa grafica execemptionala si efecte sonore si artisitice, apare destul de marcant cu game play, totusi diferit de zuma cu care ne-am obisnuit, adica nu ma intelegeti gresit tot asortarea bilelor in grupuri de minim trei si mersul serpuit pe plansa de joc, e cea mai importanta, dar ce au facut acesti oameni cu cateva zeci de efecte grafice, si cum parca se clatina bulele cand le trimiti in grup, parca e dintr-o noua generatie, parca am juca ZUMA 2.0 :) ).

Nu cred ca va fi egalat de vreu producator de jocuri asa de curand, mai degraba pana se gandesc ceilalti sa ridice stafeta poate ei deja or sa scoata cine mai stie ce versiune care sa ne suprinda.

Nu trebuie sa va scape macar un joc al versiunii Tropix Puffer Zuma.

Descrierea Zuma Deluxe:

Scapa printr-o poarta deschisa doar jocurilor de calitate. Incearca-ti aptitudinile in aceste jocuri zuma deluxe, ca sa castigi dolari de nisip ! Cumpara lucruri pe care sa le asezi pe insula ta !

Te duce intr-o lumea ca insulelor exotice, unde poti cumpara jocuri zuma noi ! Chiar daca esti fan al acestor jocuri zuma sau iti plac mai degraba jocuri cu bile, jocuri logice, jocuri luxor sau jocuri bejeweled o sa consideri acest joc o adevarata aventura zuma.

Tropix Puffer Zuma, ofera tuturor membrilor familiei jocuri zuma de cea mai buna calitate, si divertisment ajutati de posibilitatea cumpararii a tot felul de upgradeuri din centrul de Schimburi Tropix. Ultimul tip de vacanta online, pierde-te in Tropix chiar azi.


WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici