Zuma

Tumblebugs

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 votes, average: 2.50 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Tumblebugs

Conditia principala pentru a juca acest minunat joc similar cu zuma, este sa il accesati folosind Internet Explorer 5+ si sa instalati un upgrade Actixe X, Mombo Jumbo special creeat pentru acest joc, spyware si adware free.

Va rugam sa intelegeti ca acest joc zuma deluxe este gazduit pe un alt server si ca jocul zuma se va deschide intr-o alta fereastra. Nu uitati sa inchideti acea fereastra dupa ce terminati de jucat aceste jocuri zuma pentru a nu afecta calitatea viitoarelor angajari in jocuri zuma

Play Game

Play Game

Instructiuni Zuma:

Lansarea de bile colorate este clasica provocare in aceste minunate jocuri similare zuma, evident, alaturi de formarea a grupuri de minim 3 bile de aceeasi culoare pentru a elibera plansa, sau in functie de story ul fiecarui joc, sa eliberezi gandaceii de inamici.

Sezonul gandaceilor tocmai a venit cu cea mai creativa echipa de design si impreuna cu programatori extrem de pasionati de fenomenul zuma au creeat Tumblebugs pentru orice varsta si gusturi in domeniul zuma.

Descrierea Zuma Online:

Batalia se da in curtea din spate si numai tu poti salva ziua ! Gandacii negrii rotunjesc pasnicii gandacei sa ii prinda sub pamant. Dar stai ! tocmai a sosit caracterul tau pentru a salva ziua.

Incearca sa lansezi gandacei colorati pentru a forma grupuri de trei sau mai multe pentru a elibera Tumblebugs. In introducere sunt cateva caractere dragutze in acest puzzle zuma rapid si placut ce va fi adorat de intreaga familie.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici