Zuma

Twistingo

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 votes, average: 5.00 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Twistingo

ZUMA.RO – Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca jocul zuma deluxe. Dimensiune fisier 3,01 MB.

ZUMA.EN – Please be patient while this zuma deluxe game is loading. File size 3,01 MB.

Instructiuni Zuma Deluxe:

In sfarsit o versiune a jocului zuma noua, ceva diferit de ce ne-am obisnuit cu totii, o versiune minunata cu grafica nu extraordinara dar este o simulare de zuma ce nu am mai vazut pana acum.

Puterea zuma ramane incomparabila cu a altui joc puzzle sau similar cu zuma dar cu toate acestea Twistingo iese in evidenta cu un game play parca din copilarie, parca un puzzle de cifre, acele mici tablite de plastic.

Descrierea Zuma:

Miscarile noi introduse de producatorii acestui joc il fac minunat pentru a-ti petrece cateva minute intr-un cadru de castig instant si de a bucuria simtita atunci cand termini o plansa.

Nu pot sa spun ca sunt chiar mandaru ca prezint un joc cu grafica extrem de pretentioasa pentru majoritatea procesoarelor de calculatoare din Romania, pentru ei fiind mult mai bine datorita sistemelor APPLE mult mai performante decat ce detinem noi in prezent.

Cu toate astea nu il vei uita atat de curand si sunt convins ca foarte multi au sa se intoarca.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici