Zuma

Wrax Zuma

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 votes, average: 2.00 out of 5)
    Loading ... Loading ...

ZUMA.RO – Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca aceste jocuri cu bile. Dimensiune fisier 0,30 MB.
ZUMA.EN – Please be patient while this ball game is loading. File size 0,30 MB.

Instructiuni de Joc Cu Bile:

Joaca WRAX acum! Nu uita sa lasi si un vot si parerea ta despre joc, ca altii sa se poata orienta dupa comentariul tau. In acest joc cu bile WRAX este un meci interesant o provocare puzzle logic, unde trebuie sa lansezi “Katras” similare una peste cealalta. Kantras sunt mici cercuri cu un patern special pe fiecare joc bile.

De indata ce ai eliminat cantitatea solicitata de fiecare nivel in parte, te vei teleporta spre urmatoarea provocare. Exista de asemenea si un Katras special care va elimina un grup pe care il ochesti, sau va elibera mijlocul daca il trimiti acolo.
In aceste jocuri cu bile trebuie sa eviti sa strangi prea multe bile in plansa, altfel se va termina jocul.

Descrierea Joc Cu Bile:

Actiunea in aceste jocuri cu bile gratis se incepe rapid nu prea exista soliditate in structura fiecarui planse, trebuie sa elimini doar o singura cantitate de bile in fiecare dintre aceste nivele.

Au mai existat si alte versiuni ale acestei platforme de joc pe care ruleaza jocuri cu bile lines, si acesta este dupa parerea mea cel mai slab cotat in topul meu de jocuri logice cu bile. Atat datorita elementelor grafice usor depasite de piata actuala a acestui joc cu bile, cat si de game play, si incorporarea necesitatii utilizatorului jocului si ce poate oferi in schimbul timpului petrecut in joc.

Totusi sunt multe pareri si pe cat de multe sunt pe atat de diferite, incearca si tu sa cotezi aceste jocuri cu bile.


WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici