Zuma

Yeti Puzzle Kick

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 votes, average: 1.33 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Yeti Puzzle Kick

Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca jocuri logice. Dimensiune fisier 1,38 MBInstructiuni Jocuri Logice:

Un puzzle extrem de interesanta, o platforma ce se pare ca ar creea dependenta, un nou joc zuma in pielea lui Yeti.

Personajul principal trebuie sa fie extrem de energic si sa paseasca dincolo de barierele echipei adverse aruncand frenetic cu jucatori in grupuri de aceeasi culoare pentru a forma mini echipe si a elimina adversarul inainte ca acesta sa ajunga la poarta adversa.

Descrierea Jocuri Logice:

Nu ai cum sa-l uiti asa repede si nici nu ai cum sa nu iti placa aceasta versiune a jocului clasic zuma, folosind un joc online, nu cu zuma de data aceasta dar cu siguranta un alt joc puzzle de succes Yeti.

Lucrurile se vor intampla destul de repede, actiunea este usoara si placuta si nu poate fi confundata atat de usor cu un alt joc zuma sau similar zuma de pe siteul nostru cu jocuri ZUMA.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici