Zuma

Zodiac Tower Zuma

  • Jul 22nd 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 votes, average: 3.00 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Zodiac Tower Zuma

ZUMA.RO – Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca jocul zuma. Dimensiune fisier 1,03 MB.
ZUMA.EN – Please be patient while this zuma game is loading. File size 1,03 MB.

Instructiuni de Joc Zuma delux:

Un lucru e clar, ai un joc logic extraordinar, un mouse si un scrool la mouse, nu? trebuie sa ai altfel nu poti juca. E de departe un joc extraordinar, reuseste sa imbine elementele componente ale unui joc flash complex, anume grafica, sunete si gameplay. Viteza cu care se misca nu cred ca mai conteaza sa specific, e clar trebuie sa fie rapid si sa nu solicite foarte multe resurse video sau vreun procesor super din ultima generatie.

Cred ca despre jocul asta pot sa vorbesc pana maine, mai ales la cat de complex a fost creeat, dar pot spune ca este unul dintre cele mai frumoase jocuri logice gratuite, vorbesc in special de colectia de pe situl nostru nu despre alte porcarii de jocuri, ca nu am de gand sa accesez si postez decat calitate.

Descrierea Joc Zuma:

Ai doua sau trei planse care te introduc usor in joc, iti explica mura in gura tot ce trebuie sa faci, si chiar merge totul mai incet, e normal asa cam la toate tipurile de jocuri logice gratuite.
Sa nu cumva sa va speriati cand incep sa cada piesele una peste alta in stanga ecranului si sa credeti ca se va termina plansa, cum am facut eu adica :) ), ci nu prea trebuie sa va intereseze toate piesele ci doar cele care va ajuta sa formati grupuri de piese pentru a le distruge.

Nu vreau sa fac similitudinea dintre aceste jocuri si jocuri zuma, iarasi ca este clar ca acestea sunt jocuri similare zuma, sunt jocuri care pleaca de la platformele jocurilor de succes, folosind un mulaj creeaza alte jocuri care sa nu fie identice cu jocuri zuma dar care sa creeze aceeasi sentiment de placere si relaxare cand le joci.

Prin primele nivele lucrurile stau bine, totul e simplu pe intelesul tuturor, mai taziu insa scopul jocului este sa distrugi caramizi de sub piese sau de langa acestea formand grupuri pe ele respectiv langa acestea pentru a le elimina si a progresa in finalizarea plansei.
Oricum e impresionant jocul, ce sa mai o lungesc.


WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici