Zuma

Zuma Bubble Shooter

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 votes, average: 4.00 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca zuma deluxe. Dimensiune fisier 0,14 MB.

Instructiuni Zuma Deluxe:

Nu este chiar cel mai frumos joc cu bile pe care l-am vazut dar nici nu dezamageste, si poate ca daca noi nu jucam atatea jocuri cu bile de cea mai buna calitate pe siteul nostru ZUMA, nu am fi parut asa dezamagiti acum de acest joc bile.

Are prea multe lucruri bune ca sa pot spune ca nu merita locul lui in situl nostru cu jocuri ZUMA, in categoria jocuri cu bile: nu solicita resurse mari din partea calculatorului, are sunete placute, prezinta un game play prietenos, bilele sunt frumos desenate, au reusit sa tina cont de acea optiune de a lansa bile cu peretii plansei de joc si nu il ultimul rand te distrezi de minune jucandu-l.

Descrierea Zuma Deluxe:

Nu este o revelatie a categoriei jocuri cu bile dar poate daca noi l-am trata cu mai multa incredere ar reusi si el sa-si faca treaba, pana la urma nu au fost investiti in el zeci de mii de euro ci este o simpla platforma de jocuri cu bile facuta de niste amatori.

Cred ca cel mai bine ar fi sa las lumea sa isi spuna parerea si daca intr-adevar se prezinta ca un joc cu bile nepreferat, il voi scoate de pe site, asa ca acorda-i si tu cateva minute de joc.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici