Zuma

Bubblefish Bob

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...

Conditia principala pentru a juca acest minunat joc luxor, este sa il accesati folosind Internet Explorer 5+ si sa instalati un upgrade Actixe X, Mombo Jumbo special creeat pentru acest joc, spyware si adware free.

Va rugam sa intelegeti ca acest joc zuma deluxe este gazduit pe un alt server si ca jocul zuma se va deschide intr-o alta fereastra. Nu uitati sa inchideti acea fereastra dupa ce terminati de jucat aceste jocuri zuma pentru a nu afecta calitatea viitoarelor angajari in jocuri zuma

Play Game

Play Game

Instructiuni Luxor:

Fie ca joc intamplator sau in mod constant acest joc, Bubblefish Bob este un adevarat hit ! Trebuie sa il ghidezi pe Bob printre nivelele palpitante in acest quest pentru a isi salva pestisorii prieteni.  Provocari si imbunatatiri va asteapta in adancurile marii albastre. Aceasta este sansa ta sa te imbarci intr-o aventura subacvatica minunata fara sa te uzi la picioare.

Descrierea Luxor:

Excelenta miscare a bilelor si animatie plansei, realizare extrem de buna din partea echipei de design. Un mic amanunt poate neobservat de multi, elementele grafice ce compun structura vizuala a jocului zuma, sunt oarecum saracacioase, sunt mici dezavantaje aduse jocului pentru ca stafeta in domeniul acestor jocuri similare zuma, este ridicata destul de sus de producatorii altor jocuri zuma consacrate deja.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici