Zuma

Zuma Crab

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...

ZUMA Crab

Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca jocuri logice. Dimensiune fisier 1,91 MB.

Instructiuni Jocuri Similare Zuma:

Crab o sa te surprinda cu o actiune rapida si plina de energie de bile si miscari frumos animate si grafica simpluta dar cu toate astea parca tot ai vrea sa joci macar cateva planse.

Nu prea ai timp sa te gandesti, jocul se intampla mai repede decat orice joc zuma am vazut pana acum, poate chiar acest simplu lucru sa ii ofere un avantaj, ca nu te trezesti intr-un joc in care tragi doua bile si mai fumezi o tigara.

Descrierea Jocuri cu Zuma:

Nu trebuie sa uiti de clasica platforma zuma, de asocierea de bile de minim trei pe aceeasi culoare pentru a elimina bilele din sir inaintea ca acestea sa ajunga la capat, si a se termina jocul.

Poate nu este cel mai polishat joc din cate am cunoscut pana acum, dar cu siguranta am fost impresionat de miscarile rapide ale crabului si precizia cu care iti permite sa lansezi perle sau ce or reprezenta in acest minunat joc zuma.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici