Zuma

Zuma Fruit Twirls

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...

Zuma Fruit Twirls

ZUMA.RO – Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca jocul zuma deluxe. Dimensiune fisier 0,30 MB.
ZUMA.EN – Please be patient while this zuma deluxe game is loading. File size 0,30 MB.

Instructiuni de Joc Zuma Deluxe:

Este clara asemanarea dintre Zuma Fruit Twirls si alte jocuri zuma, dar nu putem spune ca nu merita un loc binemeritat in topul fictiv al acestor jocuri zuma cu fructe.

Nu reusesc deloc sa ma impac cu ideea unui joc cu o singura plansa, dar asta e, la cat de mic este si la cum se intampla lucrurile in timpul jocului, nu cred ca putea sa scoata mai mult dintr-un astfel de jocuri zuma.

Am incercat doar de test, sa ma concentrez la maxim in atingerea unui punctaj cat mai mare si vreau sa va spun ca oamenii astia l-au lasat exact in punctul de dificultate in care ( cu putina atentie ) reusesti sa treci de toate nivlele jocului.

Descrierea Joc Zuma Deluxe:

Ca o introducere in lumea elementelor distictive ZUM ZUMA va ofera cat putem de multe jocuri zuma, si incercam de asemenea sa cladim cea mai placuta reprezentatie de zuma deluxe, din cate gasim si sortam de pe net.

Acest joc Zuma Fruit Twirls, nu este chiar cel mai bun exemplu, de materiale imbinate perfect, de grafica extraordinara, sau de cine stie ce efecte speciale dar il poti juca asa cum e fara sa te deranjeze nimic, mai ales daca esti un jucator casual de jocuri zuma.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici