Zuma

Zuma Luxor

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 votes, average: 3.00 out of 5)
    Loading ... Loading ...

Zuma Luxor

Va rugam sa intelegeti ca acest joc zuma deluxe este gazduit pe un alt server si ca jocul zuma se va deschide intr-o alta fereastra. Nu uitati sa inchideti acea fereastra dupa ce terminati de jucat aceste jocuri zuma pentru a nu afecta calitatea viitoarelor angajari in jocuri zuma

Play Game

Play Game

Instructiuni Luxor:

Luxor, ce urmaresti in aceste jocuri luxor, pai in jocul luxor, ca vrei sau nu ai sa prinzi ceva adrenalina, in primul rand, si apoi era si cazul sa cauti jocuri zuma care sa solicite si strategie si multa actiune. Te cred pe cuvant cand imi spui ca parca nu il mai poti lasa, mai ales povestea jocului luxor este mult mai interesanta decat in alte jocuri zuma.

Trebuie sa impiedici distrugerea Egiptului antic. Luxor este un joc care creeaza cu usurinta dependenta printre utilizatorii sai, in acest joc luxor. Ideea de baza este sa formezi grupuri de sfere de-a lungul unui sir serpuit din ecranul de joc. Poti controla o rampa de lansare din partea de jos a ecranului sa lansezi sfere inspre grupuri din care face aceasta parte.

Cand trei sau mai multe se potrivesc grupul va exploda.

Descrierea Luxor:

Jocul este impartit in mai multe planse. Fiecare dintre aceste planse contin un numar de nivele. Trebuie sa finalizezi toate nivele pentru a avansa la urmatoarele. De cate ori vei restarta jocul, orice plansa terminata de tine a acestor jocuri luxor va fi disponibila ca plansa de start. Jocul luxor este setat default sa plece de la ultima plansa pe care ai finalizat-o.

Jocul luxor, foloseste muzica si suntete foarte bine adaugate in game play ul jocul luxor. Muzica din background se trasfera usor usor intr-un tempo ritmat pe bataia inimii daca sferele au ajuns aproape de piramida de iesire. Sunetele alerteaza si ele cand un nivel este aproape terminat, cand prinzi o omneda de aur si cand reusesti sa prinzi un talisman de puteri speciale.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici