Zuma

Zuma Shopping Marathon

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...

Zuma Shopping Marathon

ZUMA.RO – Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca aceste jocuri cu bile. Dimensiune fisier 3,04 MB.

ZUMA.EN – Please be patient while this ball game is loading. File size 3,04 MB.

Instructiuni de Jocuri cu Bile:

Daca nu esti sniper, tre sa devii, glumesc desigur, dar in orice caz mi-a luat asa mult timp sa reusesc sa inteleg cum trebuie sa ochesc aceste cumparaturi care sa echivaleze, cu moneda pe care o trimit inspre ele.

Cica Shopping Marathon Zuma ar fi un joc logic, ce aduce ore de cumparaturi incredibile ! Taskul tau este de a lansa monede in ordinea pentru a cumpara bunuri incercand sa potrivesti pretul cat mai bine cu valoadea monedei tale. Ai un buget si o limita de timp asa ca daca vei cumpara fara cumpar, nu o sa reusesti sa umplii bara de eficienta.

Pe masura ce vei avansa prin joc o sa intalnesti numeroase nivele si bonusuri, si alte power up-uri apar facand jocul foarte interesant diverse. Exista doua modele de jocuri: Maraton si Colector. Modul Maraton invita jucatorii Marathon sa viziteze magazine si experiente de neuitat de cumparaturi extaziaste si poti castiga si medalii unice pentru o performata perfecta in aceste minunate jocuri cu bile.

Modul colector, te provoaca sa cumperi numarul solicitat de bunuri in bugetul alocat, toate acestea intr-un timp stabilit pe care sa le adaugi la colectia ta.

Ca stil si atmosfera in aceste jocuri cu bile Shopping Marathon este un joc bile captivant, care renumereaza grafica colorata, sunete diverse si muzica electronica apropiata specificului acestor jocuri cu bile gratis. Elementele grafice sunt luminoase si detaliate excelent, fiecare magazin arata bine, si difera unul de celalalt.

Efectele sonore sunt bine facute si includ si sunete ambientale si comentariile hostesei. Din pacate, nu exista o linie a acestei povesti, ceea ce este putin dezamagitor. Toate ca toate, este destul de original este unul dintre cele mai bine pregatite jocuri cu bile, pentru utilizatori pretentiosi si cu experienta mare in jocuri cu bile de cea mai buna calitate.

Nu vei fi dezamagit de cele doua moduri de joc bile, numeroasele nivele si bonusuri si game play ce creeaza destul de usor dependenta de cateva minute pe zic de jocuri cu bile. De parca nu ar fi indeajuns, complexitatea fina a acestui joc bile, se adreseaza unei foarte mari categorii de varste, indiferent de nationalitate indiferent de cat de buni jucatori sunt.

Descrierea Jocuri cu Bile:

Nu vei regreta momentele petrecute in Shopping Marathon. O combinatie perfecta de jocuri cu bile si zuma deluxe, de bile jocatoare si solicitarea logica pe langa cea a dexteritatii, va duce intr-o lume a comparaturilor unica.

Cumpara cum i-ti place tie. Incearca totusi sa cheltuiesti monedele cu grija, incearca sa compari preturile, poti de asemenea sa cumperi fara limite, din cardul tau. Explora o larga gama de produse si nu vei mai iesi nicioadata din magazine cu mana goala.

Cumpara cupoane si bonusuri.


WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici