Zuma

Zuma Starq

 • Jul 21st 2009
 • Un comentariu
 • respond
 • trackback
 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (8 votes, average: 2.88 out of 5)
  Loading ... Loading ...

Zuma Starq

Te rugam sa ai rabdare cat timp se incarca aceste jocuri cu zuma. Dimensiune fisier 4,75 MB.

Instructiuni Jocuri Zuma:

In sfarsit o varianta de joc similar zuma ce nu mai poate fi comparat cu nimic, nicicand in materie de placerea jocului clasic de pe platforma minunata zuma, o placere nu mai poate fi comparata decat cu cea pe care o ai atunci cand joci zuma deluxe, evident fara multitudinea de efecte sonore si grafice.

O experienta zuma incomparabila, mai ales ca vorbim de o clasa de jocuri flash cu zuma mici.

Descrierea Jocuri Similare Zuma:

Cu toate astea Zuma Starq, te va surprinde placut si cu cat vei avansa mai mult in joc cu atat il vei considera mai placut. Nu ai cum sa nu iti placa sa asociezi bile de ceramica in grupuri de minim 3 pe aceeasi culoare iar sunetul care le uneste este o fantastica simulare a unor bule de apa ce se ciocnesc.

Din mijlocul plansei dar nu intotdeauna este numai acolo plasata, este un fel de caprita sau nu stiu ce dreac este, extrem de interesant animata si placuta ochilui jucatorului impatimit de jocuri zuma.

WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , ,

Parerile utilizatorilor despre acest joc:

Un comentariu
 1. Brother Lo says:

  Dar totusi, cum se joaca asta ? :| .. Stie cineva ?

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici