Zuma

Screwed

  • Jul 21st 2009
  • Nu exista comentarii
  • respond
  • trackback
  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...

Screwed

Va rugam sa asteptati pana se incarca jocul !


Instructiuni Jocuri Zuma:

Screwed este fantastica miscare a bilelor zuma clasica, din extraordinara lume creeata de jocul zuma deluxe, sau mai bine zis lumea ce a fost creeata pe langa succesul incredibil ce l-a avut la nivel mondial.

Asadar, o noua versiune a jocului zuma, o noua provocare plina de entuziasm o noua lume incredibila de care sa te bucuri alaturi de familie si prieteni.

Descrierea Jocuri Zuma:

Un lucru ce nu cred ca este prea placut este miscare inspre inapoi a sirului de bile zuma ce parca nu se mai opreste si nu avertizeaza utilizatorul, tu lansand haotic bile zuma in sir si stricand formatiile de culori vei fi nevoit sa recuperezi acest handicap ce se creeaza datorita programarii proaste a jocului.

Oricum merita atentia ta, este placut si extrem de energic si un joc de care te vei putea bucura oricand gratuit pe siteul nostru cu jocuri ZUMA.WebHosting

Marcaje pagina: , , , , , , , , , ,

Adauga un comentariuRo2.ro - Promovare si statistici web PHANTOMs TOP Top Games Director Web Clape.ro Director Web
Portal de divertisment, stiri si informatii, Forum, Tutoriale, Jocuri, Video, Articole, Bancuri  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuri SEO Romania www.cere.ro Jocuri Multiplayer Web-Links.ro Arcade Top Site Wii Top Sites - by www.WiiLoaded.com TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Arcade Traffic - free arcade topsite traffic ZUMA - Zuma Deluxe, Zuma Clone, Zuma Honey, Zuma Pinbol, Zuma Screwball, Zuma Sushi. Top66 Statistici